top of page
NASO-foto-sverre-simonsen (14 of 18).jpg
Dette er oss:

Norges Arktiske Studentorkester består av omlag 35-50 musikere, hvor medlemsmassen henholdsvis er studenter eller unge musikere bosatt i Tromsø eller nærområdet. Orkesteret har full symfonisk besetning, noe som gjør at det spilles forskjellig musikk, med forskjellig vanskelighetsgrad. Orkesteret ønsker å holde et godt og høyt nivå, men tilrettelegger repertoaret slik at alle som ønsker, skal få være med.

Norges Arktiske Studentorkester er et prosjekt/samlingsbasert orkester hvor det holdes fire prosjekter i året. Prosjektene innehlder to-tre prøver onsdagene i forveien av en intensiv øvingshelg som avsluttes med konsert og sosialt samvær.

Orkesteret øver til vanlig på musikkonservatoriet fra 19-22 på onsdager under prosjekt, men tidspunkt kan variere. Ta kontakt for informasjon ang. fremtidige prosjekt.

Plass i orkesteret er forbeholdt studenter ved UiT, samt unge musikere i området, men det er også åpent for å ta kontakt om du ikke faller innenfor disse kategoriene. Det er ingen andre krav for å bli med i orkesteret, ved behov vil det utføres et lite uformelt prøvespill/samtale for å kartlegge musikernes ferigheter.

Det er en liten medlemsavgift på 300,- for å delta i orkesteret i året. Denne er satt av årsmåte, orkesterets øverste myndighet.

VIL DU VÆRE
MED Å SPILLE?

Spiller du ett orkesterinstrument og
ønsker å være med i ett studentorkester?
Ta kontakt med oss!

Dine detaljer er sendt!

reWeWantYou.png
bottom of page