top of page
NASO-foto-sverre-simonsen (14 of 18).jpg
Dette er oss:

Norges Arktiske Studentorkester består av studenter og andre unge musikere bosatt i Tromsø eller nærområdet. Orkesteret har full symfonisk besetning, noe som gjør at det spilles variert musikk, med forskjellig vanskelighetsgrad. Orkesteret ønsker å holde et godt og høyt nivå, men tilrettelegger repertoaret slik at alle som ønsker skal få være med.

Norges Arktiske Studentorkester er et prosjekt-/samlingsbasert orkester hvor det holdes mellom to til fire prosjekter i året (semesteret?). Prosjektene består av omtrent fem prøver i forveien av konserten, i tillegg til en intensiv øvingshelg som til slutt avsluttes med konsert og sosialt samvær.

Orkesteret øver til vanlig på musikkonservatoriet fra 18-21 på onsdager under prosjekt, men tidspunkt kan variere. Ta kontakt for informasjon angående fremtidige prosjekt.

Plass i orkesteret er forbeholdt studenter ved UiT, samt unge musikere i området, men det er også åpent for å ta kontakt om du ikke faller innenfor disse kategoriene da vi alltids har behov for flere i besetningen. Det er ingen andre krav for å bli med i orkesteret, ved behov vil det utføres et lite uformelt prøvespill/samtale for å kartlegge musikernes ferdigheter.

Medlemsavgiften ligger på 300,- per semester for å delta i orkesteret, og ellers 200,- per prosjekt (for ikke-medlemmer).  Avgiften er  satt av årsmøte, orkesterets øverste myndighet.

VIL DU VÆRE
MED Å SPILLE?

Spiller du ett orkesterinstrument og
ønsker å være med i ett studentorkester?
Ta kontakt med oss!

Dine detaljer er sendt!

reWeWantYou.png
bottom of page